Snart ledig!☀️

Bara måndag-onsdag. Sedan är jag ledig nästan 5 veckor! Alltså fem hela veckor!
Så länge har jag nog aldrig haft semester:) Kommer bli rastlös i slutet😄 Men i år kände jag att det behövdes en längre ledighet.
Får se hur det går. Men just nu känns det helt underbart! Hoppas vädret blir bra, så man kan åka ut & bada mycket.
Först blir det Ramsvik i en vecka. Ska bli skönt att komma hemifrån lite. Hoppas på att det blir mycket sol & bad, men även lite små utflykter bla till Smögen såklart. Katterna kommer vara på sitt favoritställe Jonsereds Katthotell.

Senare om några veckor blir det Shopping på Gekås och Varbergs Kusthotell med en övernattning. En skön spabehandling & bad i jacuzzi m.m. Förhoppningsvis kan man bada i havet oxå.

Undra hur vädret blir på midsommar? Men som alltid blir det säkert någon regnskur. Som förra året. Då var det fint, MEN ändå kom det några regnskurar emellanåt😄
Idag har jag jobbat. Sista jobbhelgen innan semestern:)

Häromdagen kom det upp en inbjudan till Kattutställning! Västsvenska kattklubben som brukar ha i Frölunda kommer att ha i september!
Fast utan publik och mindre katter än vanligt. Och så har dom delat upp kategorierna olika dagar. Jag ska ställa ut lördag.
Det blir även två utställningar/dag! Blir kul!!
Bara det inte händer något nu, en ny våg av Corona eller något.
Har saknat utställningarna, så när denna kom blev det en glad överraskning. Misstänker att den kommer bli full väldigt fort, så jag ska anmäla direkt när dom öppnar anmälan.
Detta är en SVERAK utställning, men det är kul ändå. Bara att komma iväg och se lite kattfolk igen, det ska bli kul:)
Hoppas Hallandskatten (WCF) kommer igång snart också. Tycker dom utställningarna är lite roligare. Det är mer familjär stämning på dom utställningarna.

Imorgon ska jag till Lundbybadet & simma lite. Förhoppningsvis blir det lite solande oxå☀️ Nu vill jag bara att tiden ska gå, så det blir semester snart. Men det är bara tre arbetsdagar kvar nu. Jippi👏Nu får man börja använda denna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: