Piggare!

I måndags var jag hos läkaren för årskontroll för sköldskörteln. Men egentligen var inte den som var problemet denna gången. Även om hon höjde levaxinet lite.
Tog prover 14 maj och det visade sig att jag hade järn och d-vitaminbrist. Det förklarade varför jag känt mig så himla trött & konstig!
Jag kunde sova mitt på dagen när jag varit ledig utan problem. Och det händer typ aldrig! Och ändå lägga mig dödstrött på kvällen.
Läkaren skrev ut järntabletter & d-vitaminer.

Och redan i onsdags kände jag mig mycket piggare!! Och inte konstig. Men väldig hård i magen av järntabletterna. Så igår köpte jag blutsaft.
Inte den godaste saft jag druckit, men helt ok. Och mycket bättre. Om det funkar. Hoppas det! Men tydligen innehåller den inte alls lika mycket järn som tabletterna. Får väl ta tabletter 2 ggr/ veckan eller något sånt. För det går ju inte att ha dålig mage.

Nu äntligen har värmen & det fina vädret kommit!☀️ så jädra härligt!!
På måndag när jag är ledig ska jag till Lundbybadet utebassäng & simma, sola! Vad jag har längtat dit.
Det är så härligt att vara där speciellt när det är fint väder såklart. Men även när det är mulet & regnigt är det ganska skönt faktiskt att simma några längder:)
Nu känns det lite som det blivit mer normalt igen även om man ska vara försiktig fortfarande. Men nu öppnar tex Lundbybadet, Liseberg igen.
Man måste boka sina besök nu, men dom har öppet iallafall. Och det är ju fantastiskt!

Nu är det bara 14 arbetsdagar kvar till semestern!! Så efterlängtad!! Hela 34 dagar är jag ledig! Jättelänge ju😄 Och så får jag min andra dos vaccin under semestern. Är i Ramsvik då & hyr stuga, men det får bli en tur ner till Göteborg då:)

Har klippt mig idag kortkort igen i Kungälv hos bästa frisören Helen på Zalongen. Och såklart även köpt en Hawaii burgare på bästa Oskars!
Som tur är finns Oskars bara i Kungälv:) Skulle nog lätt bli att man köpt mat där rätt ofta annars😄
Jobbar imorgon. Är ledig sön-mån:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: